Kuivajääpuhallus

EKOLOGISET KUIVAJÄÄPUHALLUKSET SATAKUNNASSA KAIKILLE PINTTYNEILLE PINNOILLE

Tehokkaiden vahingonkorjaustöidemme salaisuus on ammattimaisissa puhdistusmenetelmissä, joita hyödynnämme useissa kohdetyypeissä. Erikoispuhdistusmenetelmiä tarvitsevat niin palosta vaurioituneet kohteet kuin kalman kokeneet kiinteistöt.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on kuivajääpuhallusten kokenut toteuttaja, joka suorittaa ammattimaiset, nopeat ja laadukkaat puhdistustuspuhallukset kaikkialla Satakunnassa ja lähialueilla.

Ympäristöystävällinen, kemikaaliton ja jätteetön

Kuivajäätä tehdään nestemäisestä hiilidioksiidista.Valmistusmenetelmään ei käytetä lainkaan kemikaaleja, kuten ei myöskään varsinaisessa puhdistuspuhalluksessa.

Kuivajääpuhalluksessa puhallamme kuivajääpellettejä kovalla paineilmalla puhdistusta vaativalle pinnalle. Kun kuivajäärae osuu kohteeseen, rakeet sublimoituvat eli kaasuuntuvat ja haihtuvat ilmaan puhdistaen pinnan. Tästä syystä kuivajääpuhdistus on täysin kuiva, kemikaaliton ja jätteetön pintapuhdistusmenetelmä, joka ei myöskään vaurioita kohteen pintaa.

Ympäristöystävällinen kuivajääpuhallus sopii lähes kaikille pinnoille, ja lisäksi puhdistuksen voi tehdä sisällä tai ulkona eikä vuodenajallakaan ole merkitystä!

Ota yhteyttä »

Kuivajääpuhallus on monipuolinen tehopuhdistaja

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy luottaa työssään kuivajääpuhallukseen sen monikäyttöisyyden vuoksi. Arvostamme turvallisuutta ja ympäristöä, joten suosimme mielellämme toimintatapoja, jotka edesauttavat kestävän arjen jatkumista.

Kuivajääpuhallus on nimensä mukaisesti täysin kuiva mentelmä, joten se ei koskaan aiheuta kosteusvaurioriskiä ja siksi sitä voi käyttää myös sähkölaitteiden puhdistamiseen. Kuivajääpuhdistuksia käytetään tästä syystä paljon myös teollisuudessa.

Kun kuivajääpuhallus on tehty, jätämme jälkeemme siistin kohteen. Kuivajääpuhallus ei vaadi massiivisia suojaustöitä tai jälkisiivousta, sillä se on luonnostaan siisti puhdistusmenetelmä, joka sopii kaikille pinnoille.

Vaativatko kiinteistösi pinnat tavallista tehokkaampaa käsittelyä?

Kesä, talvi, sisätilat, ulkotilat, matalat tai korkeat paikat! Kuivajääpuhallus sopii likaisten pintojen puhdistamiseen missä tahansa, sillä Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kuivajääpuhalluksen tarvittaessa myös henkilönostimella.

Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 050 575 5616 tai kotisivujen yhteydenottolomakkeella, jotta pääsemme arvioimaan kuivajääpuhalluksen hyödyt juuri sinun kohteellesi.

Ota yhetyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä myös linjasaneeraustöissä.

Olipa mielessäsi minkälainen vahingonkorjaustyö tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »