Palvelut

MONIPUOLISET VAHINGONKORJAUS- JA JÄLLEENRAKENTAMIS­PALVELUT PORIN SEUDULLA

Sattuiko vesivahinko? Syttyikö kiinteistössäsi tulipalo? Suunnitteletko jälleenrakennustöitä vahingon jälkeen?

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy toteuttaa vesivahinkojen korjaukset, palo- ja nokipalvelut, kuivasavudesinfioinnit ja kalmatyöt Satakunnassa ja lähialueilla.

Miksi pyytää ammattilainen paikalle vahingon sattuessa?

Alan kokeneena ammattilaisena ymmärrämme nopean reagoinnin merkityksen vahinkotilanteissa. Mitä nopeammin vahingon laajuuden selvittäminen ja korjaaminen alkavat, sitä nopeammin pääset jatkamaan tavallista elämää tai yritysarkea kiinteistössäsi.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on suorittanut menestyksekkäitä ja kestäviä korjauksia vesivahingoista tulipalon jälkeiseen rakentamiseen ja remontointiin Porin seudulla ja muualla Satakunnassa.

Palveluihimme kuuluu myös uudisrakentaminen. Saneerauksilla varmistamme asuntojen ja kiinteistöjen mahdollisimman pitkän elinkaaren. Vahinko voi olla tragedia, mutta Satakunnan Vahinkopalvelu Oy pitää huolen siitä, että elämä pääsee jatkumaan nopeasti mahdollisimman tavallisena.

Ota yhteyttä »

Kuivasavudesinfioinnilla tehoa työhön

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy toteuttaa myös laadukkaat ja tehokkaat kuivasavudesinfioinnit kaikkialla Satakunnassa ja lähialueilla. Kuivasavudesinfiointia käytetään vaikeasti likaantuneiden ja pinttyneiden pintojen puhdistamisessa sekä erityisesti kalmatöissä.

Kuivasavudesinfioinnissa kiinteistön ilmanvaihtokanavat suljetaan, jolloin huoneisto täyttyy niin sanotulla savulla eli hapettavalla desinfiointiaineella, joka tuhoaa bakteerit tehokkaasti. Kuivasavudesinfiointi sopii kalmatöihin ja kaikkiin kohteisiin, jotka kaipaavat pintahomeen, hajujen ja virusten poistamista.

Ota yhteyttä

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä kaikissa remontointiin liittyvissä töissä.

Olipa mielessäsi minkälainen rakennustyö tai vahingonkorjaus tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »