Asbestityöt

ASBESTITYÖT TURVALLISESTI KAIKKIALLA SATAKUNNASSA

Asbestia pidettiin rakentamisen “ihmeaineena” sen edullisuuden, kestävyyden, paloturvallisuuden sekä helpon työstämisen vuoksi. Asbesti on maaperästä louhittava kuitumainen silikaattimineraali, jonka käyttö alkoi jo 1900-luvun alussa mutta lisääntyi erityisesti 1960- ja 1970-luvuilla. Asbesti aiheuttaa keuhkosyöpää sekä -pussin syöpää, ja kun tämä huomattiin, sen käyttö alkoi vähentyä. Vuonna 1994 asbestin käyttö kiellettiin, ja samana vuonna tulivat pakollisiksi asbestikartoitukset.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy käyttää asbestipurkutöissä paikallisia yhteistyökumppaneita.
Hyvän kaluston avulla purkutyöt onnistuvat turvallisesti noudattaen kaikkia annettuja säädöksiä, ja lisäksi huolehdimme asbestijätteen asianmukaisesta hävittämisestä.

Ota yhteyttä »

Meiltä myös asbestikartoitukset

Uusi asbestilaki tuli voimaan 2016, ja sitä tiukennettiin niin, että asbestikartoitus on tehtävä jokaiseen ennen vuotta 1994 rakennettuun rakennukseen ennen purku- ja remonttitöitä tai ennen kuin seinään porataan edes yksi reikä. Asbestikartoituksessa tutkitaan asbestipitoisuudet, ja mikäli tuloksissa ilmenee asbestia, sen laatu, paikka sekä määrä tulee kirjata hyvin tarkasti turvallisuussuunnitelmaan. Tällöin tiedot ovat saatavilla, mikäli kohteeseen tullaan tekemään jatkoremontteja tai purkusuunnitelmia. Asbestipölyn vapauttaminen vaatii luvat, ja lisäksi tarvitaan luvat myös esim. hiontaan sekä asbestia sisältävien maalien pesemiseen.

Kaikki, mikä vapauttaa asbestipölyä, vaatii luvalla toimivan ammattilaisen. Muut remonttityöt saa tehdä itse mutta asbestikartoitus tulee kuitenkin tehdä poikkeuksetta aina ennen vuonna 1994 rakennettuihin rakennuksiin. Tällöin kartoitus tulee tehdä myös ennen omia remontteja. Asbestikartoitus tehdään, jotta voidaan remontoida turvallisesti.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy alan ammattilainen, jolta löytyy laaja yhteistyöverkosto. 
Teemme luotettavat asbestikartoitukset niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin edulliseen hintaan. Työmme periaatteena on turvallisuus sekä asiakkaan toivoma tulos, joten ota meidän mukaan projektiisi, kun tarvitset luotettavan ammattilaisen yhteistyökumppaniksesi.

Ota yhteyttä

Onko sinulla tarvetta jollekin muulle remonttipalveluille?

Meiltä saat kaiken kattavat remonttipalvelut, joihin voit tutustua täällä.

Ota yhetyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä kaikissa remontointiin liittyvissä töissä.

Olipa mielessäsi minkälainen rakennustyö tai vahingonkorjaus tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »