Referenssit

VAHINKOPALVELUTÖITÄ SATAKUNNASSA TURVALLISTEN RAKENTEIDEN JA SUJUVAN ARJEN PUOLESTA

Yllättäviä sattumuksia kutsutaan vahingoiksi siksi, että niiden syntymistä on usein mahdotonta estää. Huolellisella kiinteistönhoidolla ja ammattilaisen palveluilla voi kasvattaa rakennuksen elinkaarta asumismukavuutta unohtamatta, mutta jos vahinko silti pääsee syntymään, on tärkeää pyytää apua heti.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on toteuttanut onnistuneita, turvallisia ja laadukkaita vahingonkorjauksia Satakunnassa ja lähialueilla.

Vaikka et haluaisi osaksi asiakasystävällisten ja nopeiden korjausten historiaa, voi elämä joskus yllättää. Tutustu referensseihimme ja kerro meille, miten voimme olla avuksi. Satakunnan Vahinkopalvelu Oy palvelee yksityishenkilöitä vahinkotapauksissa myös vakuutusyhtiöiden kautta ja taloyhtiöitä vahingonkorjaustöissä Satakunnan alueella yli 20 vuoden kokemuksella.

Vesivahinkojen korjauksia yli 20 vuoden kokemuksella


Ole rohkeasti meihin yhteydessä myös ennakoiden
Kuntokartoituksella ja tarpeellisilla remonteilla voit välttää yllättävät vahingot 
Olemme avuksi kaikenlaisissa remonttitarpeissa!

Olemme tehneet vesivahinkojen korjauksia laajasti Satakunnan alueella. Tavallisesti vesivahinko syntyy kylpyhuoneessa auki jääneestä hanasta tai keittiössä rikkoutuneesta koneesta, mutta myös sääolosuhteet voivat aiheuttaa vesivahinkoja.

Arjen vesivahinkojen lisäksi Satakunnan Vahinkopalvelu Oy:n kuivauslaitteistolla hoituvat toimintakuntoon jopa soittimet. Veli-Pekka Uuttu kertoo yhden ikimuistoisimmista vesivahinkotöistä olleen vuoden 2010 Sonisphere-festivaaleissa, jossa myrskyn vuoksi kastuneet Iron Maidenin soittimet kuivattiin.

Puhtaat pinnat kuivasavudesinfioinnilla

Kalmatöissä olemme käyttäneet erinomaisin lopputuloksin myös kuivasavudesinfiointia, joka on ympäristöystävällinen kasvustojen ja hajujen poistaja. 

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kalmatyöt ja kuivasavudesinfioinnit Satakunnan alueella ja lähikunnissa.

Säännölliset kuntotarkastukset ja saneeraukset rakennuksen pitkän iän salaisuutena

Jos ihmisten pitkän iän salaisuus ovat terveelliset elintavat, pätee sama myös kiinteistöihin. Kun talon rakenteet ovat kunnossa, rakennuksen elinkaari pitenee. Kuntokartoituksissa ajoissa havaitut ongelmat vesi- ja viemäriputkissa on kestävä tapa ehkäistä myös vahinkojen syntyminen.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on toteuttanut monia saneerauksia yhteistyössä LVIS-ammattilasten kanssa parantaen kiinteistöjen viemäröintiä ja pesuhuoneiden käytettävyyttä tai keittiöiden toimivuutta.

 

Palo- ja nokipalveluita vahvalla ammattitaidolla

Olemme olleet asiakkaidemme apuna lukuisissa tulipalon aiheuttamissa vahingoissa. Palon aiheuttamat vahingot voivat olla laajoja tai paikallisia. Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa nokisiivoukset ja palovaurioiden korjaamiset Satakunnassa ja lähiseuduilla ammattitaidolla ja asiantuntevasti.

Kiinteistön elinkaari jatkuu kalmatöiden jälkeen

Olemme oppineet työssämme kohtaamaan sekä elämän rajallisuuden että sen aiheuttaman jälkipyykin, jonka hoidamme ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja kunnioittavasti. Satakunnan Vahinkopalvelu Oy:n henkilöstö on tehnyt tehokkaita kalmatöitä Satakunnassa yli 10 vuoden ajan.

Kalma voi aiheuttaa mittavia vahinkoja kiinteistölle, mutta laadukkailla korjaustöillä käyttö voi jatkua normaalisti. Kalmatöissä tärkeintä on tarkka siivous, eritteiden poistaminen ja pintojen puhdistaminen sekä rakenteiden tarkistaminen ja mahdollinen korjaaminen.

Vahinkopalvelutyö on myös vahingontorjuntaa vaurioiden estämiseksi.

Sauna- ja kylpyhuoneremontit

 • Osakehuoneistoissa
 • Ok-taloissa
 • Lomarakennuksissa
 • Julkisissa tiloissa

Asuinhuoneistoremontit

 • Taloyhtiöissä
 • Ok-taloissa
 • Loma-asunnoissa

Liiketilaremontit

 • Tilojen toimivuuden parantaminen
 • Tilojen ulkoasun päivittäminen
 • Pientä pintaremonttia maalaten

Vesivahinkojen korjauksia vankalla ammattitaidolla

 • viemärivuodot
 • käyttövesivuodot
 • lämpöverkkoputkivuodot
 • kattovuodot
 • astianpesukone- ja laitevuodot

Luonnonilmiövahingot

 • myrskyvahingot
 • tulvavahingot

Palosaneerauksia sokkelista piipunhattuun saakka

Omakotitalojen jälleenrakentamiset

Home- ja mikrobivauriot

Pyydä tarjous »

Sattuiko vahinko? Ei hätää! Satakunnan Vahinkopalvelut Oy on tukenasi kaikissa vahinkojen korjaustöissä Satakunnassa ja lähialueilla.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä kaikissa remontointiin liittyvissä töissä.

Olipa mielessäsi minkälainen rakennustyö tai vahingonkorjaus tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »