Julkisivutyöt amattilaisilta, julkisivujen ja parvekkeiden kunnostukset

JULKISIVUTYÖT AMMATTILAISILTA, JULKISIVUJEN JA PARVEKKEIDEN KUNNOSTUKSET JA MAALAUKSET!

Olemme erikoistuneet julkisivukunnostuksiin ja maalauksiin pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme suorittaa kunnostushankkeet kokonaisvaltaisesti aina alusta loppuun saakka. Tarjoamme kattavat julkisivutyöt taloyhtiöille, yksityisille toimijoille ja rakennusliikkeille sekä kaupungeille ja kunnille Satakunnan ja ympäristökuntien alueella.

Julkisivu kerralla kuntoon, huolellisesti suunniteltu – puoliksi tehty 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Julkisivusaneeraus lähtee yksityiskohtaisesta suunnittelusta, johon kuuluu olennaisena osana rakenteiden arviointi. Huolellisen suunnittelun ja arvioinnin perusteella pystymme valitsemaan rakenteen erityisvaatimuksiin parhaiten soveltuvat työmenetelmät, jolloin lopputuloksesta saadaan mahdollisimman laadukas.

Huoliteltu julkisivu on yksi taloyhtiön näkyvimmistä myyntivalteista. Sen lisäksi, että kunnostettu julkisivu näyttää hyvältä, suojaa se myös rakenteita mahdollisilta vaurioilta.
Esimerkiksi ikkunoiden ja ikkunapeltien uusiminen voi pienentää myös energiankulutusta, mikä tuo säästöä myös lämmityskuluihin.

Julkisivuremontti on yleensä parempi tehdä ennemmin kuin myöhemmin. Kun rakenteet ovat vielä kunnossa ennen korjaustöitä, säästytään isommilta korjauskustannuksilta.

Julkisivupalveluihimme kuuluvat:

  • Kolmikerrosrappaukset
  • Eristerappaukset
  • Parvekkeiden peruskorjaukset
  • Julkisivujen peruskorjaukset
  • Betonikorjaukset
  • Julkisivupinnoitteet
  • Sokkeleiden peruskorjaukset
  • Julkisivumaalaukset

Ota yhteyttä niin katsotaan, suunnitellaan ja toteutetaan projektinne ekologisesti ja kustannustehokkaasti.

Pyydä tarjous soittamalla numeroon 050 575 5616 tai kotisivujemme yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä kaikissa remontointiin liittyvissä töissä.

Olipa mielessäsi minkälainen rakennustyö tai vahingonkorjaus tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »