Kuivasavudesinfiointi

NOPEAT, MIKROBEJA TUHOAVAT KUIVASAVUDESINFIOINNIT SATAKUNTAAN

Saastuneet pinnat ovat usein täynnä näkyvää tai näkymätöntä hometta, bakteereita ja viruksia, jotka ovat pidemmän päälle haitallisia ihmiselle. Kuivasavudesinfiointi on on tehokas tapa poistaa pintahome, epämiellyttävä haju ja kalma kaikilta pinnoilta.
Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa ammattitaitoiset kuivasavudesinfioinnit kaikkialla Satakunnan alueella ja myös ympäryskunnissa. Vahingonkorjaustöittemme tavoite on taata pitkäaikainen ja turvallinen arki remontoituun tilaan.

Tehokas kuivasavukäsittely tarkoin työvaihein 

Kuivasavudesinfioinnissa suljemme kaikki kiinteistön ilmanvaihtokanavat ja täytämme kohteen kuivasavulla. Niin sanotun oikean savun kanssa kuivasavulla ei kuitenkaan ole tekemistä, vaan kuivasavu on hapettavaa desinfiointiainetta, joka koostuu vedestä, vetyperoksidista ja stabilisaattorista. Kuivasavun pisarakoko on kuitenkin niin pieni, että se muistuttaa savua.

Hapettavuutensa ansiosta kuivasavu poistaa bakteerit, mikrobit ja muun elollisen aineen kaikilta pinnoilta. Kuivasavun vaikutusaika on noin vuorokausi, jonka aikana aine haihtuu, ja sen jälkeen tuuletamme tilat hyvin.

Kuivasavudesinfiointi ei nimensä mukaisesti jätä kosteushaittoja tilaan, joten se sopii hyvin kaikkiin kohteisiin, sillä myös sen riskit ovat tavallista otsonointikäsittelyä pienemmät pienemmän kemikaalimäärän vuoksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Kuivasavu löytää perille rakenteiden huokoisiin

Koska kuivasavu koostuu todella hienojakoisesta aerosolisumusta, pääsee se vaikuttamaan pintojen huokoisiin rakenteisiin, halkeamiin, reikiin ja onkaloihin niin seinissä ja lattioilla kuin muissa pintarakenteissa. Tästä syystä kuivasavudesinfiointi sopii erinomaisesti myös kalmapuhdistuksiin. Haju on saattanut pinttyä tiukasti moniin rakenteisiin. Myös home saa erinomaisen vastustajan kuivasavusta.

Kuivasavudesinfiointi sopii myös kellarimaisen hajun poistamiseen, tulipalon aiheuttamien hajuhaittojen hävittämiseen sekä tupakan, mädän ja ruoan hajun tuhoamiseen. Satakunnan Vahinkopalvelu Oy toteuttaa vaativiinkin tiloihin tehokkaat kuivadesinfiointikäsittelyt Satakunnassa ja lähialueilla, olipa hajuhaitan alkuperä mikä tahansa.

Kuivasavu haihtuu jättäen jälkeensä turvallisen tilan

Kun kuivasavudesinfiointi on tehty, tilan pintoihin muodostuu näkymätön kemikaalikalvo, joka kiinnittyy haitalliseen kasvustoon. Hapettava aine tuhoaa mikrobit ja puhdistaa tilan haihtuen ilmaan. Kuivasavu muuttuu vaarattomaksi alkoholiksi, joka katoaa tuuletuksen ansiosta kokonaan. Satakunnan Vahinkopalvelu Oy pitää kaikissa kuivasavudesinfiointitöissään huolen ensiluokkaisesta tuulettamisesta.

Ota yhteyttä

Voisiko kuivasavudesinfioinnista olla apua kohteellesi?

Kuivasavudesinfiointi on tehokas ja turvallinen puhdistusmenetelmä hometta, kalmaa ja viruksia vastaan kaikilla pinnoilla. Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa desinfioinnilla hajuhaittojen hävittämisen ja tilan desinfioinnin bakteereista ja viruksista.

Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 050 575 5616 tai kotisivujen yhteydenottolomakkeella, niin pääsemme tarkastamaan toimenpiteen tarpeen kohteessasi.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä kaikissa remontointiin liittyvissä töissä.

Olipa mielessäsi minkälainen rakennustyö tai vahingonkorjaus tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »