Vesivahingot

VUOTOJEN PAIKANNUKSET JA VESIVAHINKOJEN KORJAUKSET KAIKKIALLA SATAKUNNASSA

Vesi on voimakas elementti, joka väärään paikkaan päästessään imeytyy rakenteisiin aiheuttaen kosteusvaurioita ja lopulta sisäilmaongelmia. Koska virtaava vesi on myös erittäin vikkelä liikkeissään, on vesivahinkojen korjaaminen tehtävä viipymättä.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy korjaa ammattitaitoisesti ja ripeästi vesivahingot Satakunnassa ja ympäryskunnissa niin kotitalouksissa, yritysten tiloissa kuin taloyhtiöissä.

Vesivahinko syntyy monesta syystä

Vesivahingot ovat yleisiä kodin vahingon aiheuttajia. Suomessa syntyy jopa satoja vesivahinkoja päivittäin. Usein aiheuttaja on vuoto putkessa, tukos viemärissä, jäässä oleva putki, tulva tai rankkasade, joka pääsee rakenteisiin.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy aloittaa vesivahingon korjaamisen tehokkaalla kuivaamisella ja vahingon laajuuden selvittämisellä. Kun vesivahingon tarkastamisen suorittaa ammattilainen, sen aiheuttamat kosteushaitat voidaan poistaa kokonaan. Paikannamme vuotokohdat tarkasti ja estämme lisävahinkojen syntymisen.

Ota yhteyttä »

Tarkista vakuutusehtosi etukäteen

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on vakuutusyhtiöiden valtuuttama ammattilainen, joka kantaa vastuun vesivahingon korjaustoimissa ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen aina jälleenrakentamiseen saakka.

Kotivakuutuksen voimassa pitäminen kannattaa, jotta myös vesivahingot voidaan korvata. Tarkat ehdot saat aina omalta vakuutusyhtiöltäsi, joka kertoo, minkä tyyppiset vesivahingot se mahdollisesti korvaa. Yleensä korvattavia vahinkoja ovat äkilliset vesivahingot, pesu- tai astianpesukoneen aiheuttamat vahingot ja tilapäisestä muutosta aiheutuvat kulut.

Ammattitaitoisesti suoritetut työvaiheet takaavat tarkan lopputuloksen

Vesivahinkojen korjauksessa tärkein työvaihe on torjua jälkivahingot eli estää esimerkiksi kosteusvauriot vahinkoalueella. Tehokkaimmin tämä tapahtuu kattavalla lämpökamerakuvauksella ja vuotojen paikantamisella ja korjaamisella. Tilan, jossa vesivahinko on sattunut, kuivaamme aina tarkasti ja tehokkaasti.

Teemme tilaan aina myös kosteuskartoituksen,  josta teemme kirjallisen raportin. Jos havaitsemme vaurioituneita rakenteita, puramme ne ja jälleenrakennamme toiveidesi mukaisesti. Kaikissa vesivahinkotöissä suoritamme myös desinfioinnin turvallisen käytön takaamiseksi.

Pesulapalvelut

Pesemme savu- ja vesivahinkopyykkiä, noudamme asiakkaalta, esikäsittelemme, pesemme, silitämme, pakkaamme tuotteet asiakkaalle ja kuljetamme ne takaisin. Vaurioituneen irtaimiston läpikäynti ja luettelointi ja hinnoittelu kohdekohtaisesti.

Kävikö painajainen vesivahingosta toteen?

Tee ensiksi ilmoitus vakuutusyhtiöösi ja ota sitten yhteys Satakunnan Vahinkopalveluun soittamalla numeroon 050 575 5616 tai sivujen yhteydenottolomakkeella, niin pääsemme tekemään arvioinnin kohteeseen ja aloittamaan korjaustyöt.

Ota yhetyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä kaikissa remontointiin liittyvissä töissä.

Olipa mielessäsi minkälainen rakennustyö tai vahingonkorjaus tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »