Palo-ja Nokipalvelut

PALOVAHINKOJEN KORJAAMINEN JA NOEN PUHDISTUSPALVELUT SATAKUNNAN JA LÄHIKUNTIEN ALUEELLA

Tuli on nopeasti leviävä tuholainen päästessään irti kiinteistössä. Rakennevaurioiden lisäksi tuli aiheuttaa nokivaurioita irtaimistoon, joten varsinaisten korjaustoimenpiteiden lisäksi kannattaa huolehtia siitä, että tilaa ammattilaisen tekemään nokisiivouksen. Noki pinttyy huonekaluihin ja kulkeutuu tupakansavun tavoin elimistöön, joten perusteellisessa puhdistamisessa ei kannata aikailla.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on tarjonnut ammattitaitoisia palo- ja nokipalveluita Porin seudulla, muualla Satakunnassa ja ympäryskunnissa vuosien ajan. Palveluun sisältyy aina huolellinen palokartoitus, tarvittavat purkamistyöt ja nokisiivous sekä jälleenrakennustyöt.

Pienikin palo voi vaatia jälkihoitoa

Tulipalon sattuessa on ensiarvoisen tärkeää olla yhteydessä hätänumeroon 112. Palokunnan kutsumista paikalle ei kannata epäröidä. Jos kyseessä on pieni palo, johon ei ole kutsunut palokunnan apua, kannattaa siitä tehdä silti ilmoitus palo- ja nokivahinkoihin erikoistuneelle ammattilaiselle.

Ilmaan voi jäädä esimerkiksi häkää tai savukaasuja, ja jo pienikin roihahdus voi aiheuttaa irtaimistoon tarttuvan nokilaskeuman, jonka laadukkaaseen puhdistamiseen tarvitaan ammattilaista. Taloyhtiössä asuessa kannattaa huomioida myös muut asukkaat, sillä ilmastointi voi kuljettaa savua ja nokea muihin asuntoihin.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy pitää huolen siitä, että arkesi jatkuu turvallisesti myös sen jälkeen,  kun tuli on yllättänyt innokkaan kotikokin tai kynttilänvalosta nautiskelijan.

Ota yhteyttä »

Kiinteistö kannattaa huoltaa perusteellisesti palon jälkeen

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on vakuutusyhtiöiden valtuuttama, palovahinkoihin erikoistunut alansa kokenut ammattilainen Porissa. Palvelemme vakuutusyhtiöiden valtuuttamana kotitalouksia, yrityksiä ja taloyhtiöitä.

Aloitamme palosaneerausurakkamme aina perusteellisella palokartoituksella, jossa selvitämme ilmenneet vahingot ja vaurioituneet rakenteet. Puramme rakenteet, joiden korjaaminen ei ole turvallista tai mahdollista ja poistamme noen rakenteista ja irtaimistosta tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Rakennusalan ammattilaisena olemme tukenasi myös jälleenrakentamistyössä. Vaikka vahinko yleensä yllättää, yllätyt positiivisesti myös työmme lopputuloksesta.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on erikoistunut myös rakenteiden kuivaamiseen, joten jos palon sammuttamisessa on käytetty vettä, kuivaamme rakenteet aina tehokkaasti. Myös kuivasavudesinfiointi on mahdollista toteuttaa hajuhaitoista kärsivään tilaan.

Pesulapalvelut

Pesemme savu- ja vesivahinkopyykkiä, noudamme asiakkaalta, esikäsittelemme, pesemme, silitämme, pakkaamme tuotteet asiakkaalle ja kuljetamme ne takaisin. Vaurioituneen irtaimiston läpikäynti ja luettelointi ja hinnoittelu kohdekohtaisesti.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä kaikissa remontointiin liittyvissä töissä.

Olipa mielessäsi minkälainen rakennustyö tai vahingonkorjaus tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »