Vahingon Sattuessa

Vahingon sattuessa nopea yhteydenotto estää lisävauriot

Kun vesi tulvii väärään paikkaan tai tuli riehuu muualla kuin takassa, on äärimmäisen tärkeää pyytää paikalle mahdollisten pelastustoimien jälkeen vahinkoalan ammattilainen. Nopea toiminta, vahinkojen rajaaminen, eristäminen ja kartoittaminen mahdollistavat jälkitöiden rivakan sujumisen ja arjen palautumisen uomiinsa pikapuoliin.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on suorittanut laadukkaita vahingonkorjaustöitä eri puolilla Satakuntaa ja myös ympäryskunnissa. 

Olemme apunasi 24 tuntia vuorokaudessa päivystysnumerossa 044 986 7591.

Rauhallisuus on valttikortti vahingon käydessä

Kun elämä yllättää, kannattaa ensimmäisen yhteydenoton jälkeen rauhoittua ja antaa asiantuntijoiden arvioida tilanne. Ota myös heti yhteys vakuutusyhtiösi päivystysnumeroon, jotta korvaus- ja korjausprosessi voivat alkaa mahdollisimman pian.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on vakuutusyhtiöiden valtuuttama vahinkokartoittaja ja alan urakoitsija, joka toteuttaa vesivahinkojen korjaukset, palo- ja nokipalvelut ja kalmatyöt kaikkialla Satakunnassa.

Ota yhteyttä »

Vahingonkorjaustyöt Satakuntaan sujuvasti

Kun olet tehnyt vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöösi, voit ottaa yhteyttä Satakunnan Vahinkopalveluun, joka suorittaa Porin alueella ja lähiseuduilla laadukkaita, nopeita ja luotettavia vahingonkorjausarvioita ja töitä.

Kun asiointi vakuutusyhtiön kanssa on aloitettu, pääsemme tekemään vahingon laadusta riippuen vesivahingon kuivaustyöt, pintojen puhdistukset ja kärsineiden rakenteiden purkamisen. Teemme aina huolellisen siivouksen ja desinfioinnin vahinkokohteelle.

Kun vahinko on rajattu ja sen eteneminen pysäytetty, teemme tarvittaessa myös kohteen jälleenrakentamisen ja tarvittavat saneeraustoimenpiteet, olipa kyseessä sitten LVIS-työt, kalusteasennukset tai taloyhtiöiden korjaus- tai kunnossapitotyöt.

Korjaamme laaja-alaiset vahingot kotitalouksissa ja taloyhtiöissä

Kokonaisvaltainen vahinkopalvelumme suorittaa kaikki urakat ensikartoituksesta jälleenrakentamiseen Satakunnan alueella ja lähikunnissa. Kun varsinainen vahingonkorjaus on tehty, annamme vakuutusyhtiölle kokonaishinnan myös jälleenrakentamisesta.

Jälleenrakentamisen laajuus riippuu sattuneesta vahingosta. Tavallisesti urakkamme kestävät muutamasta viikosta useisiin kuukausiin. Annamme työstä aina tarkan, kilpailukykyisen ja luotettavan kustannuslaskelman. Palvelemme vakuutusyhtiön valtuuttamina yksityisasiakkaita kaikkialla Satakunnassa.

Ota yhteyttä »

Mitä tehdä vahingon sattuessa?

  1. Tee ilmoitus omaan vakuutusyhtiöön Ilmoituksen voi tehdä vakuutusyhtiöiden kotisivuilla sähköisesti. Tämän jälkeen voit valita vahingon kartoittajan ja urakoitsijan.
  2. Ota yhteys Satakunnan Vahinkopalveluun Kerro meille, minkälainen vahinko sattui. Me selvitämme sen laadun ja laajuuden.
  3. Henkilökuntamme aloittaa kartoitustyöt Suoritamme myös raportoinnin vakuutusyhtiöasiointia varten.
  4. Suoritamme tarvittavat kuivaus-, puhdistus- ja purkutyöt Annamme vakuutusyhtiölle myös kokonaishinnan jälleenrakentamisesta.
  5. Jälleenrakennamme kohteen ja luovutamme sen sinulle käyttökunnossa Pääset jatkamaan asumista ja arkeasi entiseen tapaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä kaikissa remontointiin liittyvissä töissä.

Olipa mielessäsi minkälainen rakennustyö tai vahingonkorjaus tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »