Yritys

RAKENNUSALAN KOKENUT OSAAJA, VAHINKOKARTOITTAJA JA KORJAUSRAKENTAJA SATAKUNNASSA

Me tiedämme, ettei vahinko tule kello kaulassa. Elämä osaa yllättää – usein sillä kriittisimmällä hetkellä.
Olipa sattunut vahinko mikä tahansa, on tärkeintä reagoida nopeasti ja olla yhteydessä alan ammattilaiseen, joka ottaa vastuun vahingon selvittämisestä ja korjaamisesta.
Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on Porissa vuonna 2014 perustettu rakennus- ja vahinkoalan ammattitaitoinen yritys, joka hoitaa vahinkojen tarkastamisen ja korjauksen Satakunnan alueella aina laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Hoidamme työn jälkivahingontorjunnasta, vahinkokartoitukseen ja jälleenrakentamiseen saakka. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa.

Palvelemme kaikissa vahinkopalveluissa, vesivahingoissa, palo- ja nokipalveluissa sekä kalmatöissä yksityishenkilöitä ja yrityksiä.

Ota yhteyttä »

Täyden palvelun vahinkoalan ammattilainen

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikki vahingonkorjauksiin liittyvät työt alkukartoituksesta jälkihoitoon ja jälleenrakemiseen Porissa, muualla Satakunnassa ja ympäryskunnissa.

Vuosien varrella toimialueemme on kasvanut tasaisesti, ja tavoittelemme palvelumme laajentamista, sillä haluamme olla osaltamme rakentamassa turvallista ja kestävää ympäristöä, jonka asukkaat ja yritykset voivat hyvin.

Vakuutusyhtiö, kiinnostuitko yhteistyöstä?

Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 050 575 5616 tai jätä viesti kotisivujemme lomakkeella.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy etsii vakuutusyhtiöitä mukaan toimintaan jatkuvasti. Palvelemme taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita myös vakuutusyhtiöiden kautta.

Vahvaa osaamista ja ymmärrystä

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy:n toimitusjohtaja Veli-Pekka Uuttu on toiminut rakennus- ja  vahinkoalalla vuosikymmenien ajan. Vuodet ovat opettaneet ripeän toiminnan merkityksen. Kun vahingon korjaaminen pääsee alkamaan nopeasti, vahinko ei pääse  laajenemaan ja rakennus saadaan takaisin käyttöön mahdollisimman nopeasti.

"Urakoitsijana on ymmärrettävä se, että yksityishenkilöiden ja yritysten on päästävä nopeasti takaisin asuntoihin ja toimitiloihin, jotta elämä ja palveluiden tuottaminen pääsee jatkumaan. Siitä pidämme toiminnassamme kiinni."

Veli-Pekka Uuttu
yrittäjä, Satakunnan Vahinkopalvelu Oy

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä kaikissa remontointiin liittyvissä töissä.

Olipa mielessäsi minkälainen rakennustyö tai vahingonkorjaus tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »