KALMATYÖT

KALMATYÖT SATAKUNNASSA ALKUSIIVOUKSESTA JÄLLEENRAKENTAMISEEN

Joskus elämä asettaa itselleen aikarajat kyselemättä. Kun elämää päättyy yllättäen ja siitä aiheutuu vahinkoja myös kiinteistön rakenteisiin ja irtaimistoon, on tärkeää hoitaa viipymättä asianmukaiset siivous- ja puhdistustyöt.

Kalmatyöllä tarkoitetaan perusteellista puhdistustyötä asuntoon, jossa vainaja on ehtinyt olla pitkään. Satakunnan Vahinkopalvelu Oy toteuttaa kalmatyöt Satakunnassa ja lähialueilla tehokkaasti monipuolisena kokonaisuutena alkusiivouksesta loppudesinfiointiin ja tarvittavaan jälleenrakennustyöhön.

Kalmapuhdistukset Porin seudulla kaikkiin kohteisiin

Koska kalma ei katso aikaa eikä paikkaa, tekee Satakunnan Vahinkopalvelu kalmapuhdistukset Porin seudulla ja lähikunnissa niin huoneistoihin kuin mökkeihin ja muihin rakennuksiin, kuten saunoihin. Puhdistus on mahdollista tehdä myös autolle. Kalmatyön tarvetta ei aiheuta aina vain ihminen, vaan myös eläimen ruho voi vahingoittaa tilaa.

Huomioithan, että jos asunnosta löytyy vainaja, täytyy siitä ilmoittaa viranomaiselle. Satakunnan Vahinkopalvelu Oy aloittaa ammattitaitoisen ja tehokkaan siivoustyön heti, kun poliisilta on saatu siihen lupa.

Siivous alkaa eritteiden puhdistamisella nykyaikaisilla menetelmillä. Kalmatyössä tilaan tehdään aina myös hajunpoisto ja desinfiointi.

Ota yhteyttä

Tilan tarina jatkuu tehokkaan työn jälkeen

Jos maatuminen on ehtinyt vaurioittamaan rakenteita, teemme kalmatöiden yhteydessä myös tarvittavat purkutyöt ja rakennamme tilan uudelleen käyttökuntoon.

Vaurioituneita rakenteita ovat tavallisesti etenkin lattiat, jotka poistamme ja asennamme tilalle uudet. Jälleenrakennustyöt suoritamme vain erikoispuhdistettuihin tiloihin, sillä ennen rakennusurakkaa on varmistuttava siitä, ettei haitallisia kasvustoja ole päässyt kertymään kalman vuoksi. Vaikka tilassa ei olisi merkittäviä hajuhaittoja, on sen käsittely tehtävä suojavarusteissa ja perusteellinen puhdistaminen tehtävä ennen pysyvän remontin toteuttamista.

Meille paras palkinto on se, että tilan elinkaari jatkuu pitkään ja arki ympäristössä palautuu uomiinsa mahdollisimman nopeasti. Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on vakuutusyhtiöiden valtuuttama vaurioiden korjaaja Satakunnassa ja lähiseuduilla.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä kaikissa remontointiin liittyvissä töissä.

Olipa mielessäsi minkälainen rakennustyö tai vahingonkorjaus tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »