Linjasaneeraus

LINJASANEERAUKSET SATAKUNTAAN TALOYHTIÖILLE RAKENNUKSEN PITKÄN ELINKAAREN TAKAAMISEKSI

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy on kokenut rakennusalan ammattilainen, joka on erikoistunut vahinkojen korjaustöiden lisäksi taloyhtiöille tehtäviin linjasaneerauksiin.

Linjasaneeraus, eli tuttavallisemmin putkiremontti, lyhyemmin LVIS-saneeraus, on taloyhtiön asumismukavuutta ja kiinteistön elinkaarta pidentävä palvelukokonaisuus, joka varmistaa rakenteiden toimivuuden pitkään. Ammattitaitoisesti toteutettu linjasaneeraus minimoi myös rakenteelliset vahingot, kuten putkivuodot ja viemäriviat, jotka voivat aiheuttaa vakavia kosteushaittoja kiinteistöön ja myös pysyä piilossa pitkään ennen niiden havaitsemista.

Vahinkopalvelutyötä ennalta ehkäisevästi

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy:n LVIS-saneerauspalvelut Porin seudulle syntyivät halusta tehdä työtä vielä kattavammin vaurioiden estämiseksi. Vahinkopalvelu ei siis ole vain yllättävien vahinkojen akuuttia korjausta tai jälkihoitoa, vaan myös niiden ehkäisemistä.

Taloyhtiöille varmin ratkaisu on kartoittaa kiinteistön LVIS-ratkaisujen kunto ja ajanmukaisuus ja tilata kilpailukykyinen, mahdollisimman vähän haittaa asukkaille aiheuttava saneeraus. Satakunnan Vahinkopalvelu Oy pitää kiinni paitsi ensiluokkaisesta työnjäljestä ja aikatauluista myös tyytyväisistä asiakkaista, joita meille ovat niin taloyhtiöt kuin niiden asukkaat. Vaikka toteutamme elämää helpottavia remontteja, tiedämme, ettei kukaan halua asua pitkään saneerauksen keskellä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

LVIS-saneeraus uusii viemärit, keittiöt, pesutilat ja käyttöveden

Yksinkertaistettuna LVIS-saneerauksessa uusimme taloytiöihin viemäröinnin ja käyttöveden. Tarvittaessa saneeraamme myös ilmastoinnin ja teemme tarvittavat sähkösaneeraukset yhteistyökumppaniemme kanssa. Työn yhteydessä uusimme ja päivitämme nykyajan vaatimusten mukaisiksi keittiöt ja pesuhuoneet. Ajanmukaiset tilat lisäävät kiinteistön turvallisuutta, käyttöikää ja vähentävät vahinkoalttiutta.

Toteuttamamme saneerauksen laajuus on aina sovittavissa toiveidenne mukaisesti. Linjasaneerauksessa Satakunnan Vahinkopalvelu Oy voi uusia kokonaan rakenteet, jolloin tilassa voi saavuttaa kaikista pitkäikäisimmän ja kestävimmän lopputuloksen. Myös pelkkä pinnoittaminen on mahdollista, mutta vahinkojen minimoimiseksi suosittelemme  vaurioituneeseen tilaan kokonaisvaltaista saneerausta.

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy tuottaa kestävät ja nopeat linjasaneeraukset taloyhtiöille Satakunnassa ja lähialueilla.

Tarvitsevatko taloyhtiösi LVIS-rakenteet kokonaisvaltaista uudistamista?

Jos et ole varma, vastaavatko taloyhtiösi rakenteet nykyajan vaatimuksia, voit pyytää Satakunnan Vahinkopalvelu Oy:ltä luotettavan arvion tilanteesta ja kilpailukykyisen tarjouksen, jotka teemme pitkän saneerauskokemuksemme perusteella. Pitkän kokemuksemme ansiosta varmistat myös sen, että linjasaneeratussa taloyhtiössäsi on valittu aikaa kestävät ja turvalliset ratkaisut.

Pyydä alkukartoitus tai tarjous soittamalla numeroon 050 575 5616 tai kotisivujemme yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä myös linjasaneeraustöissä.

Olipa mielessäsi minkälainen vahingonkorjaustyö tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »