Uudisrakentaminen

HAAVEISSA KOTI KLASIPRUUKISTA? – MEILTÄ LAADUKAS UUDISRAKENTAMINEN PORISSA

Satakunnan Vahinkopalvelu on laajentanut palveluvalikoimaansa uudisrakentamiseen. Olemme luotettava ja ekologinen rakennuttaja – ja valmiina toteuttamaan kaikki toiveesi.

Miltä kuulostaisi viihtyisä koti, joka on myös turvallinen ja terveellinen? SV-Kodeissa on huomioitu muun muassa kaikki kosteustekniset asiat ja paloturvallisuus viimeisen päälle hyvin. Käytämme kohteissamme vain terveellisiä rakennusmateriaaleja ja suosimme kierrätysmateriaaleja sekä kotimaista mahdollisuuksien mukaan, jotta koti olisi sinulle mahdollisimman hyvä ja laadukas asua.

Uusi koti Porin suositulta asuinalueelta? Ensimmäiset SV-Kodit nousevat Porin Klasipruukiin ja kaksi ensimmäistä kohdettamme ovat paritaloja. Jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti, niin kerromme lisää! Rakennusprosessi alkaa, kun sopimukset tulevien asukkaiden kanssa on tehty.

Ensimmäiset SV-Kodit ovat K-Raudan yksilöllisiä, suomalaisten toiveisiin vastaavia Ainoakoteja. Me toteutamme kohteet toiveidesi mukaan: yksityiskohdat hiotaan haluamallasi tavalla aina pohjaratkaisusta sisustuksen yksityiskohtiin. Halutessasi hoidamme projektin alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella, jotta kaikki on sinulle mahdollisimman vaivatonta! 

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja ensimmäinen askel kohti unelmiesi kotia.

Kohteitamme välittää OP Koti.

Ota yhteyttä »

Uudisrakentamista toiveidesi mukaan Porista lähikuntiin

Meiltä saat kokonaisvaltaista uudisrakentamispalvelua Porissa ja lähikunnissa. 

Etsitkö uudisrakentamisen ammattilaista? Kerro toiveistasi – me toteutamme. Rakennamme sinulle kodin tai mitä toivotkaan tarpeidesi mukaan. Olemme paikallinen ja kokenut tekijä, joka rakentaa vain laadukkaita kohteita. SV-Kodit ovat yksi osa konseptiamme, mutta uudisrakentamispalvelumme palvelee myös muunlaisissa projekteissa.

Jos siis haaveissasi siintää uusi koti tai vaikka vapaa-ajan piilopirtti Porissa tai lähialueilla, ota yhteyttä meihin, niin aloitetaan suunnittelu! Hoidamme puolestasi kaiken rakennuttamisesta luovutukseen. Huolehdimme yhteistyökumppaniemme kanssa sekä pääsuunnittelijan tehtävät että työnjohtotehtävät ja projektin loppuun viemisen viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Toteutamme projektin halutessasi alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella, jotta kaikki on sinulle mahdollisimman vaivatonta! Kuljemme rinnallasi koko prosessin ajan ja olemme käytettävissäsi aina muuttopäivään saakka. Meidän kanssa toimiessasi et jää yksin, vaan sinulla asiantunteva kumppani mukanasi koko rakennusmatkan ajan. Ota yhteyttä ja askel kohti unelmiesi kotia!

 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vahinkopalvelu auttaa hätätilanteissa 24/7

Satakunnan Vahinkopalvelu Oy suorittaa kaikenkokoiset ja -pituiset vahingonkorjaustyöt Satakunnan alueella ja lähiseuduilla. Projektin aikataulu riippuu kohteen koosta, sekä vaurion laajuudesta. Ammattilaistiimimme on tottunut työskentelemään nopeasti ja tarkasti tiukassakin aikataulussa. Esimerkiksi kuivasavudesinfiointi voidaan parhaimmassa tapauksessa hoitaa yhdessä vuorokaudessa. 

Palvelemme yksityisiä asiakkaita myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamana ja taloyhtiöitä kaikissa remontointiin liittyvissä töissä.

Olipa mielessäsi minkälainen rakennustyö tai vahingonkorjaus tahansa, ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, miten voimme parhaiten olla avuksi.

Ota yhteyttä »